Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cineva a pescuit niste carasi prin lacurile de la tara si mi i-a facut mie cadou, asa ca n-am stiut cum sa-i pregatesc decat crocanti si cu mujdei......dar din pacate fara mamaliguta.
Am pregatit pestii, i-am spalat le-am scos maruntaiele si i-am lasat la scurs pe un servet absorbant. Apoi i-am sarat i-am trecut prin malai si i-am prajit in ulei incins.
Pentru mujdei, am curatat o capatana de usturoi, am spalat si am pasat bine cu sare. Am frecat bine cu o lingurita de ulei de masline si am stropit din cand in cand cu otet pentru a mai lua din usturime.
Am curatat o rosie si am pasat-o, am amestecat-o cu putin patrunjel tocat fin si am incorporat in usturoi. Am omogenizat bine si am asezonat cu sare si putin piper macinat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult